Algemene voorwaarden Landelijk at Home

* Aankoop meubelen
Als u bij ons een bestelling via de webshop heeft geplaatst word u, via de email, op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Het product word na aankoop via de webwinkel uiterlijk 3 dagen voor u gereserveerd. Na deze 3 dagen behoud Landelijk at Home het recht het product door te verkopen aan derden.
Als u een bestelling heeft geplaatst in de winkel krijgt u hiervan een orderbevestiging. Deze orderbevestiging dient u vooraf te controleren op juistheid. Door middel van het overmaken / pinnen van de aanbetaling geeft u aan de algemene voorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.

U krijgt bericht wanneer de meubels binnen zijn waarnaar er een afspraak zal worden gemaakt voor levering of het ophalen ervan.

* Prijzen
Alle prijzen op de website zijn in euro`s, inclusief 21% btw en excl. verzending/transportkosten. De prijzen zijn gebaseerd op het zelf afhalen van de meubels. Ophalen kan in onze winkel in Oirschot tijdens onze openingstijden of op afspraak.

* Bezorgen
U kunt de meubels zelf afhalen. Het is uiteraard ook mogelijk dat de meubels bezorgd worden.
Transportkosten zijn op aanvraag of worden vooraf besproken. De bezorgkosten staat vermeld op de orderbevestiging.
Zodra de meubels binnen zijn word er een afleverdatum afgesproken.

Levering geschiedt op de begane grond of bij aanwezigheid van een lift ook op etage. Er worden geen meubels via de trap omhoog gedragen, tenzij vooraf besproken.
Landelijk at Home is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaan tijdens het transport door derden of eigen vervoer van de klant.
Landelijk at Home is niet aansprakelijk mocht een meubelstuk niet door de deur, trapgat en dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij het product op de site vermeld of kunnen worden opgevraagd ter extra controle. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.

* Betaling
Bij het bezorgen of afhalen van de meubels kunt u deze betalen door middel van contante betaling of per pin. Betaling (vooraf) via de bank is uiteraard ook mogelijk. Wij beschikken over een mobiele pin. Wij factureren nooit achteraf!

* (Maatwerk) meubels worden speciaal voor u op maat gemaakt/voor uw besteld. Wij vragen hiervoor een aanbetaling van circa 25% vooraf, het resterende bedrag kan worden betaald bij het afhalen/bezorgen van de meubels. Door deze aanbetaling bent u verplicht de meubels af te nemen. Deze aanbetaling word niet terug betaald.

* Levertijd
De levertijd voor de (maatwerk) meubels ligt tussen de 8-20 weken. Wanneer Landelijk at Home de meubels, door wat voor reden dan ook, niet binnen de gestelde tijd kan leveren word u hierover tijdig op de hoogte gebracht. Een leveringstermijn die redelijkerwijs wordt overschreden geeft geen recht tot vergoeding of annulering, tenzij de overschrijding zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Bij annuleren word de aanbetaling die is voldaan niet vergoedt.

Wij beschikken niet over een grote opslagruimte. Wij geven de levertijd van te voren altijd aan en houden u hiervan op de hoogte. Wanneer er geen afspraken zijn gemaakt over het later leveren van de meubels dient u de meubels binnen 14 dagen op te halen of worden deze bezorgd. Tenzij anders overeengekomen.

* Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Landelijk at Home verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat op het moment van de aflevering op u over.

* Retour
Artikelen die via de webwinkel worden gekocht kunnen retour worden gestuurd/gebracht binnen 7 dagen na ontvangst. Dit is beschreven in de wet `kopen op afstand`. Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop dient u dit schriftelijk te melden via info@landelijkathome.nl. Het product dient ongebruikt en onbeschadigd bij Landelijk at Home aan te komen. Verzendkosten voor retour zijn altijd voor rekening van de koper. Bij het retourneren van de gehele bestelling zullen wij 4,95 administratiekosten in rekening brengen. Dit bedrag word in mindering gebracht op het retour bedrag.
Indien u artikelen koopt in de winkel of online van de Sale kunnen deze niet retour gebracht/gestuurd worden.
Aankopen in de winkel kunnen binnen 14 dagen worden geruild of u krijgt een tegoedbon.

Landelijk at Home neemt geen meubels retour. Alle items kunnen vooraf bezichtigt/besproken worden voordat u besluit tot aankoop.

Wij nemen geen bestelde verf van Carte Colori of Painting the Past retour.

* Garantie en aansprakelijkheid
Op al onze producten wordt fabrieksgarantie gegeven van 2 jaar of in overeenstemming met de algemene voorwaarden van onze leverancier. Dit laatste is geldig voor een groter gedeelte van onze zitmeubels en kan hierdoor langer zijn dan de 2 jaar.
Landelijk at Home is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout (kiertjes en scheurtjes) en geeft hier dan ook geen garantie op.
Landelijk at Home geeft geen garantie op meubels die als showmodel zijn aangekocht en die hierdoor met korting zijn aangekocht.

* Stoffen en kleuren
In onze winkel werken wij veel met natuurlijke kleuren/stoffen en materialen. Veel stoffen die wij verkopen hebben een samenstelling van katoen met linnen. Deze hebben de charme die goed past bij de landelijke stijl. Echter hebben deze stoffen een grotere kans op verkleuringen tov synthetische stoffen. Katoen linnen stoffen verkleuren altijd, ook al staat het meubel niet in direct zonlicht. Ons advies is om een meubel met deze stof dan ook niet in de zon te zetten. Verkleuringen kunnen al binnen een aantal maanden ontstaan. Landelijk at Home is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van deze stof en geeft hier dan ook geen garantie op.
Stof knipstalen die wij meegeven vanuit onze winkel kunnen een kleurafwijking hebben met de bestelde meubels. Wilt u zeker zijn van een bepaalde stof/kleur vraag dan een staal aan van een rol waar ook de meubels van geknipt kunnen worden.

Ook werken wij veel met houten kleurstalen voor onze kasten en andere houten items. Onze kasten en de stalen krijgen een verfproces en worden met de hand geschilderd en in de was gezet. Hierdoor kan de kleurstaal afwijken van de bestelde meubels.
Landelijk at Home is niet aansprakelijk voor geringe kleurafwijking en geeft hier dan ook geen garantie op.

* Reclamaties, aansprakelijkheid en annuleringen
U heeft de verplichting om bij aflevering van de goederen deze te controleren op beschadigingen en te onderzoeken of de goederen aan de overeenkomst beantwoorden. Bij akkoord dient u te tekenen voor goed ontvangst en juistheid van de overeenkomst. Indien dit niet het geval is dient u Landelijk at Home zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte te stellen, althans nadat constatering redelijkerwijs mogelijk was.
Indien bij levering direct word geconstateerd dat het product niet overeenkomt met de overeenkomst dient u deze te weigeren en mee retour te geven aan de betreffende chauffeur. Wanneer u akkoord gaat met de levering zijn de betreffende transportkosten voor het retour halen van het meubel voor rekening van de koper.

Vanaf het moment van aankoop bent u gehouden aan de algemene voorwaarden van Landelijk at Home. De bestelling van nieuw te bestellen meubels word direct bij onze leveranciers geplaatst en het productieproces word meteen in werking gesteld. Elke wijziging daarna word beschouwd als een annulering van de oorspronkelijke bestelling.
Bij annulering van de overeenkomst door de afnemer is er een schadevergoeding verschuldigd van 25% van het aankoopbedrag en er zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling.
Het percentage bedraagt 50% indien er sprake is van een spoedige levering en afnemer daarvan op de hoogte is gesteld.

* All in House vlek en servicegarantie
Wanneer u gebruikt maakt van de vlek en servicegarantie van All in House, krijgt u bij levering van de meubels spuitbussen mee. Hiermee kunt u de meubels inspuiten. Landelijk at Home zal u aanmelden voor deze service. Zodra zij deze aanmelding hebben ontvangen zal All in House B.V u een persoonlijk certificaat toesturen. Deze is voorzien van een uniek servicenummer. Mocht u in de looptijd van 3 of 5 jaar een aanspraak willen maken op deze service, kunt u telefonisch contact opnemen met hun servicedesk.
U dient binnen 3 dagen melding te maken van het probleem bij All in House. Wij raden het af om zelf de meubels schoon te maken of op de stoffen te wrijven. Om een vlek te verwijderen adviseren wij met een schone doek en lauw water voorzichtig te deppen en meteen contact op te nemen met All in House.

Landelijk at Home is ten alle tijde bevoegd een aankoop te annuleren. Bij het annuleren door Landelijk at Home zal het betaalde voorschot worden terugbetaald.

Leveringsvoorwaarden

- Levering geschiedt op de begane grond of bij aanwezigheid van een lift ook op etage. Er worden geen meubels via de trap omhoog gedragen, tenzij vooraf besproken.
- Landelijk at Home is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaan tijdens het transport door derden of eigen vervoer van de klant.
- Bij het ophalen van meubels dient u deze vooraf te controleren op fouten en/of gebreken.
- Landelijk at Home is niet aansprakelijk mocht een meubelstuk niet door de deur, gang, trapgat en dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij het product op de site vermeld of kunnen vooraf opgevraagd worden.
- Veel van onze bankstellen zijn hoger en dieper dan een gemiddelde bank. U dient hier zelf rekening mee te houden bij de aankoop.
- Bij leveringen van meubels dient de weg voor de woning begaanbaar te zijn en voorzien van bestrating, ook dient de weg in de woning vrij te zijn van obstakels welke een belemmering kunnen vormen voor de bezorgers.
- Bij leveringen van meubels word vooraf gekeken of de betreffende meubels zonder belemmering naar binnen kan worden gebracht.
(deuren en gangen moeten breed genoeg zijn om de meubels naar binnen te brengen en eventueel een bocht te kunnen maken).
Wanneer dit niet mogelijk is dan word er vooraf toestemming gevraagd voor het naar binnen brengen van de meubels. Schade welke ontstaan door bovenstaande worden ten laste gelegd van koper.
Ook kunnen er extra kosten word gerekend wanneer er, zonder overleg voorafgaand, belemmeringen zijn tijdens het naar binnen brengen van de meubels.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.
- Wanneer alle meubels zijn bezorgd dient u deze, samen met de bezorgers, te controleren op fouten en/of gebreken.
Na goedkeuring kan er getekend worden voor goed ontvangst.


Mocht u twijfelen over de maat van de meubels of andere vragen hierover hebben dan denken wij graag met u mee!(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2020 Landelijk at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel