Meubelserie "Reno"

Prachtige landelijke serie meubels van verweerd oud hout. Het houtsoort is Ulin, een hardhout uit Indonesie. 
Mooie zware kwaliteit van massief hout gemaakt!

De meubels worden gemaakt van herwonnen hout van oa oude vissersboten uit Indonesië. Deze oude boten worden aan het eind van hun leven opgekocht waarna er meubels van worden gemaakt. Zo worden de vissersboten dus op een eco-vriendelijke manier hergebruikt! Daarbij is er ook gekozen voor een eco-vriendelijke verpakking; enkel karton, geen plastic.

Omdat Indonesie een wat vochtiger land is kan het hout (ondanks dat alles vooraf goed wordt gedroogd) wel wat gaan werken. Kiertjes, scheurtjes, noesten, horen bij deze meubellijn en samen met kleine imperfecties is het een onderdeel van de uitstraling. 

De stoere landelijke meubelserie "Reno" is breed uitgezet. We hebben eettafels, salontafels, tvmeubels, kasten, dressoirs etc etc. Kortom een totaalpakket.

Verder is deze serie verkrijgbaar in 3 kleuren hout.
Naturel - dit is een natuurlijke bruine kleur hout
Grey - dit is een vergrijsde kleur hout
Old black - dit is een zwarte kleur, je ziet tussen de verf door nog de originele houtkleur.

 


Omdat er grote partijen hout worden opgekocht is geen 1 meubel hetzelfde. Er kan dus altijd een klein kleurverschil zijn tussen de meubels. Dit heeft zijn charme vinden wij.
Onze meubels geven verschillende kleuren aan. Dit kan gemixed in een meubel zitten, echter kan ook 1 meubel geheel wat donkerder uitvallen dan een ander meubel.

We hebben voldoende meubels van deze stoere robuuste landelijke serie staan in onze woonwinkel. Daarnaast hebben we voorraad in ons externe magazijn.

Hou er rekening mee dat u altijd even contact moet opnemen wanneer u een meubel direct wil meenemen of wilt ophalen.

 

 

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 41 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
© 2011 - 2024 Landelijk at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel