Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht dient u binnen 14 dagen contact met ons op te nemen via info@landelijkathome.nl om u retour aan te melden. Vermeld in u aanmelding uw ordernummer en u wens (retourneren of ruilen).
Na de aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het artikel naar ons te retourneren. 


Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Wij rekenen 4,95 administratiekosten. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Wanneer u een deel van de bestelling retourneert waardoor de totale bestelling hierdoor onder de 75,00 uitkomt, rekenen wij alsnog de 5,95 verzendkosten.

De kosten voor retour van u thuis naar de (web)winkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket in Nederland, raadpleeg echter voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Landelijk at Home geretourneerd worden. 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bovenstaande geld niet voor:
- Meubels die via de website zijn aangekocht en zijn bezorgd via meubeltransport
- Maatwerk meubels en accessoires
- Artikelen die in de SALE zijn gekocht
- Lampenkappen (ivm de kwetsbaarheid en de vlekgevoeligheid)
- Verf van Carte Colori of Painting the Past

 

© 2011 - 2021 Landelijk at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel