OVER ONS....

Dat ik ooit iets met interieur zou gaan doen was misschien wel te voorspellen. Als klein meisje was ik al bezig met het gezellig maken van mijn kamertje en verfde ik mijn slaapkamer muur gerust een ander kleurtje of kocht ik van mijn gespaarde krantengeld een wit oud houten brocant kastje voor mijn kamertje. 150,00 gulden kostte dat kastje, ik weet het nog goed. ;)

Geboren in Gouda in '88 en opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, dus een eigen kamer was niet helemaal vanzelfsprekend. Wat was ik blij toen ik het kleinste kamertje kreeg, 3 bij 2 maar wel helemaal van mij alleen. Geen knutselwerkjes meer of rommeltjes, maar mijn eigen kamertje die ik helemaal kon aankleden naar mijn eigen smaak. 
Echter kwam het nooit in mij op om iets met interieur te gaan doen. Je werd kapster of ging in de zorg. Dit was aan mij niet besteed, ik had een andere droom: politieagent te paard. Volgens mijn moeder zat ik met het paard op een roze wolk maar niets hield mij tegen. Een karaktereigenschap die ik nog altijd bezit, als ik iets wil dan ga ik ervoor.
Ik volgde een vooropleiding van een jaar voor de polieopleiding en na een jaar kwam ik door de procedure heen en werd ik aangenomen op de politieacedemie. 18 jaar, wat heb je dan voor een levenservaring? Niet! Daar kwam ik de jaren die volgde wel achter. Het was het toch allemaal net niet en uiteindelijk was ik toch niet zo stoer als ik dacht te zijn.
Op mijn 20ste stopte ik en verhuisde ik voor de liefde naar Brabant. 

Ik ging iets anders doen, iets heel anders. Ik begon de opleiding voor kraamverzorgster en haalde mijn diploma. Ik mocht zelfstandig gaan werken bij kersverse ouders en hun baby. Ik had het erg naar mijn zin en toch miste ik snel de uitdaging. Ik was altijd bezig met interieur en naast mijn werk als kraamverzorgster begon ik de wachttijd te vullen door het opkopen van oude meubels en begon ik die op te knappen. Deze verkocht ik weer door. Ik bouwde mijn eigen website en verzon mijn handelsnaam: Landelijk at Home was geboren. 
Het liep al snel zo goed dat ik besloot mijn baan als kraamverzorgster op te zeggen en een sprong in het diepe te maken. Aan risicoanalyses deed ik niet, als het echt niks zou worden en ik mijn aandeel in de hypotheek niet kon betalen kon ik altijd nog vakantiehuisjes gaan schoonmaken op centerparcs. 
Maar gelukkig is dat nooit nodig geweest ;)

De vraag naar maatwerk kwam en samen met een gepensioneerde timmerman maakte we meubels op maat die ik vervolgens op kleur maakte. Ik ging met nog een andere timmerman samenwerken die zich meer richte op (tv)kasten. 
Het werd een groot succes, ik huurde een bedrijfshal en schilderde de blaren op mijn handen. Echter, ik had er maar 2 en het groeide boven mijn hoofd. 
Ik kocht mijn 1e fabriekskast in en enige tijd later volgde mijn 1e bankstel. De Bento, deze was net nieuw op de markt en nog altijd een bestseller.  Mijn bedrijfshal werd aangekleed en wij maakte er sfeerkamers in. Steeds meer meubels volgde en elk hoekje werd aangekleed met unieke accessoires. 
Het was een tijd van struinen, op zoek naar unieke adresjes voor de mooiste oude unieke items. Wat een geluk als je een stapel oude schalen vond of een set mooie kruikjes. Die tijd is geweest, maar het blijft leuk om daaraan terug te denken. 

Wat dus ooit begon als hobby,  het opknappen van oude meubeltjes, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige woonwinkel. En daar ben ik heel erg trots op! Vanuit de bedrijfshal zijn wij na 4 jaar overgegaan naar een prachtig monumentaal pand in Oirschot. Midden op de markt, tussen de terrasjes en de historische pandjes. 
Interieur is mijn grote passie waar ik dagelijks mee bezig ben.

 

Sinds december 2019 woon ik samen met mijn nieuwe liefde Jurgen en onze gezamenlijke 4 kinderen in een prachtig huis in Oirschot.

Dit huis hebben wij helemaal verbouwd in de landelijke stijl. Een echt verlengstuk van de winkel. Ik plaats regelmatig foto's van ons huis op mijn social media kanalen. De landelijke stijl, daar ligt mijn hart!

Sinds begin 2022 is Jurgen mede-eigenaar van Landelijk at Home. Na ruim 20 jaar tegelzetter te zijn geweest in hoog segment hebben wij besloten samen voor de zaak te gaan. Jurgen richt zich voornamelijk op het magazijn, transport, stukje inkoop en legt de Castle Stones vloeren. 

Wij onderscheiden ons vooral door ons te richten op meubels van oud hout, en unieke woonaccessoires. Door oud te combineren met nieuw ontstaat er een veelzijdig assortiment in een stoere, warme maar vooral tijdloze sfeer.

Zien we u snel?

Sfeervolle groet, Wilianne & Jurgen
Landelijk at Home
 


9 Maart 2023 

Dankbaar en blij! Wij zijn trotse ouders geworden van een gezonde zoon JENS.
Wat een rijkdom in ons gezin. 
 

© 2011 - 2024 Landelijk at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel